Стало відомо про те, що в Україні з'явився перший соціалізований кіт, який їздить по магазинах, у якого є власний гардероб і коляска для прогулянок.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми ТСН на телеканалі 1+1. Всього за одну прогулянку вони з власницею встигають сходити на ринок, супермаркет, і навіть в кафе.

Родом він з Житомира, і живіт домашнього улюбленця - Міккі. Кіт потрапив навіть до Книги рекордів України як найбільш соціалізований. Все тому що у нього є свій гардероб, коляска, ходить по закладах громадського харчування, а також має власну сторінку в соціальних мережах.

Власниця кота за освітою педагог, і раніше ніколи не займалася дресируванням. Коли побачила, що її вихованець абсолютно не боїться людей, зважилася на невеликий експеримент, який вдався.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

З'явився він у неї дуже несподіваним чином. Близько п'яти років тому вона побачила на вулиці кошеня, який шкода нявкав на вулиці, і зважилася його підібрати, а чоловікові залишалося тільки змиритися з її рішенням.

Дочка Аніта почала вчити кота командам, а мама сімейства купила йому речей в гардероб, і більш того, іноді на шопінг вона бере його з собою.

"Дитина в школі, чоловік на роботі, кота в коляску і на закупівлі", — розповідає Наталя.

Вона хотіла дізнатися, чи можна зробити так, щоб кіт виріс з такими ж навичками, як у людини. Зараз Міккі справжня зірка, і його знають практично всі в Житомирі, і навіть пригощають ласощами.

У Книзі рекордів України вирішили відзначити його в якості першого соціалізованого кота. Наталя отримала диплом, а Міккі – смаколики.

Нагадаємо, що харьковський кіт-мем Степан підкорив серце Брітні Спірс своєю сумною мордочкою

Раніше повідомлялося, доАК відрізнити породистих котиків від звичайних: на вигляд можна навіть не дивитися

Також, запрацював зоозахисний закон: за залишених собак у машині почнуть штрафувати