Можна погодитися, що любителів часнику існує немало. Адже він надає страві неповторного смаку та апетитного аромату.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЙого додають майже до всіх солоних страв - салатів, супів, печеного м'яса, запіканок чи соусів. Тому пропонуємо приготувати звичне всім картопляне пюре, але трішки з іншим смаком. Рецептом цієї страви поділилися в Instagram "NYT Cooking".
"Цей рецепт призначений для тих, хто завжди подвоює часник у рецепті", - сказано у повідомленні.
Інгредієнти:
- 2 голівки часнику
- картопля
- вершкове масло
- молоко
- олія
Спосіб приготування
Для початку потрібно підготувати часник. Відріжте верхівку голівки додайте улюблені спеції та оливкову олію. Кожну голівку часнику заверніть у фольгу та відправте запікатися, поки він не стане м'яким.
Почистьте та відваріть картоплю для пюре. Підігріте молоко та змішайте його з картоплею. Слідкуйте за тим, аби не утворювалися грудочки. Видавіть у суміш запечені голівки часнику та знову все змішайте.
Зверху покладіть кілька шматків масла та приготовані у фритюрі часникові чипси. Смачного!
Раніше Знай писав, нагодувати родину за 50 гривень: українка з села поділилася рецептом страви, якої вистачить на всіх
Також Знай повідомляв, рецепти для зустрічі Нового 2022 року: простий зельц, який захоче собі на стіл Ліза Глинська та Ектор-Хіменез Браво з "МастерШеф"