Зовсім скоро настане Новий рік, а значить потрібно вже продумувати святкове меню, щоб потім не бігати по супермаркетах похапцем.

Тим більше, що певні продукти можна купити і заздалегідь. Такі, як консерви, майонез, м'ясо... Адже потім ціни на них можуть значно "стрибнути",

Ну а з новорічним меню ми Вам допоможемо. Так як наступний рік - рік Чорного Водного Тигра, то стіл ніяк не може обійтися без м'яса.

Тому ми пропонуємо вам унікальний рецепт зельця.

ІНГРЕДІЄНТ:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

- 1 свиняча рулька
- 3 курячі грудки
- лавровий лист
- 2 головки часнику
- орегано
- сіль, перець

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. М'ясо ретельно вимийте. Рульку покладіть в каструлю, залийте водою і варіть 3 години c моменту закипання. За годину до готовності додайте курятину і лаврушку.

2. Потім вийміть м'ясо, поки воно тепле, відокремте від кісток, розберіть руками на невеликі волокна, шкірку порвіть руками на невеликі шматочки.

3. Приправте орегано, роздавленим часником, сіллю і перцем за смаком. Складіть м'ясо в марлевий мішечок, помістіть його між двома обробними дошками, притисніть гнітом і витримайте на холоді ніч. Потім зніміть гніт, вийміть отриманий продукт з марлевого мішечка.
Зберігати такий зельц потрібно в фользі.

Ну а ми бажаємо вам гарного тижня, налаштовуйтесь на новорічний лад вже зараз, щоб потім не шукати святковий настрій.

Нагадаємо, що раніше ми вже ділилися з вами новорічними рецептами. Обирайте, насолоджуйтеся смаком і дивуйте гостей.

- Королівська шуба на зміну Крабовому під горілочку

- Пікантний морквяний рулет з часничком від Руслани Писанки за 20 хвилин

- Ароматне домашнє вино з варення за 5 днів

- Запечені яблучка з молоком і сіллю від Євгена Клопотенка