Що робити коли начинка випливає з пиріжків. Є простий і зручний лайфхак, передає портал Белновости.

Одними з популярних начинок для пиріжків - варення і сир. Однак вони часто випливають з пиріжків. Однак є один простий і зручний варіант, який дозволяють розв'язувати цю проблему.

Як загусник можна використовувати крохмаль. Начинка не буде витікати з пиріжків і при інших додаткових компонентах: манка, вівсяні пластівці.

Пиріжки, скріншот: YouTube
Пиріжки, скріншот: YouTube

Використовуйте на півкіло начинки одну столову ложку даного загусника. Загусник просто відправляється в сир. Змішувати крохмаль з ягодами можна тільки після того, як останні повністю розморозяться і позбудуться від надлишку рідини.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого для всіх знаків Зодіаку: Овни в авралі, Раки розчаруються і проблеми Козерогів "Космічні" квитанції через лічильник? Українцям показали, як правильно економити з точними показниками "Не питали мене...": абоненти "Київстар" скаржаться, що втрачають по 25 гривень щомісяця Арестович, який звільнився з Офісу Зеленського, "анонсував" біду Україні: "Побачимо, що буде"
Показати ще

Якщо ж стоїть завдання згустити варення, то фахівці рекомендують довести його до кипіння і потримати в такому стані разом з крохмалем або манною крупою близько однієї хвилини. Це дозволить варення застигнути.

Знай.uа нагадує: Печена картопля і морквина по-корейськи: Руслана Писанка поділилася рецептом ідеальної вечері. Телеведуча приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф". На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського кулінара, а також експерта в розважальному шоу "Майстер-Шеф" Володимира Ярославського, з'явилося нове повідомлення.

Також Знай.uа писав: Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив секрет справжньої котлети по-київськи: "Руки в яйцях".