Українка Ганна Фінік приготувала огляд цін на капусту на ринку у селищі міського типу Саврань, що у Одеській області. Також вона поділилася цікавим рецептом страви із капусти в ефірі «Твій день» на телеканалі «1+1».

Розцінки на базарі в Саврані такі ж, як і в решті регіонів України. Ціна на цвітну капусту в її рідному селищі сягає 30 гривень за кілограм, червонокачанної – 20 гривень за кілограм, пекінської – теж 20 гривень за кілограм. Білокачанна капуста – по 10 гривень за кілограм. Зі кілограм квашеної капусти просять 35 гривень.

Готувати улюблену страву з капусти дівчині допоміг її хлопець Олексій.

Що потрібно для капусти "Піканфі"?

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
  • Білокачанна капуста,
  • Часник,
  • рослинна олія,
  • сіль,
  • перець,
  • кріп.

Як готувати?

Капусту потрібно нарізати кільцями приблизно по сантиметру в товщину. Скласти її в один шар у широку ємність, полити олією, посипати приправами і часником. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Поки капуста запікається, приготувати омлет з 3 яєць і посипати його сиром.

Для соусу в 200 мл йогурту додати часник, перець і кріп, перемішати.

Подавати все разом із капустою.

Скрін, відео YouTube капуста
Скрін, відео YouTube капуста

Нагадаємо, рецепт від Євгена Клопотенка: олія з карамельно-горіховим присмаком, яка не горить під час смаження

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко нагодував Анатолія Анатоліча дивними делікатесами - слина "лилася рікою": "Поїв бобра, бджіл..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко запропонував організувати свято на честь борщу: "Всеукраїнський, масштабний день"