Маршрутникам дозволять набивати транспорт стоячими пасажирами: МОЗ не проти

Віктор Ляшко - фото ВРУ
Віктор Ляшко - фото ВРУ

Віктор Ляшко заявив про те, що згодом можуть дозволити перевезення не тільки "сидячих пасажирів" в громадському транспорті, у великих містах. Він зазначив, що до нього звернулися мери частини населених пунктів з проханням переглянути норми, що стосуються перевезень тільки пасажирів на сидячих місцях.

"Ми будемо йти їм назустріч...", - заявив Віктор Ляшко.

Поліклініки запрацюють за новим "погодинним" графіком: кому не доведеться стояти в чергах

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube


Ідею з організації окремих годин в поліклініках для працівників освітньої сфери ініціювали в Комітеті Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.

"Я звернулася до профільного міністра із проханням організувати для цього окремі "черги" в поліклініках для освітян, аби не наражати їх на зараження COVID", - зазначає секретар Комітету Наталія Піпа.

Філіп Кіркоров зізнався, що після розлучення з Пугачовою ледь не звів рахунки з життям: "Сиджу і думаю: Господи, дай сигнал"

Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube
Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube

Філіп Кіркоров відверто зізнався журналістам про те, як йому довелося страждати після гострого розлучення з Примадонною радянської та російської естради Аллою Борисівною. За словами артиста, він пережив шок і стрес в новорічну ніч в 2004 році.

Ситуація ускладнювалася відсутністю у Кіркорова будь-яких фінансів. Як сказав сам співак, в сейфі було "хоч шаром коти".

Після чергових покатеньок Росією Ані Лорак заговорила про вірність: "Ніколи не можна зраджувати"

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в Росії поділилася з фанатами серією фотографій в різних розкішних образах з недавніх зйомок і сольних концертів.

На першому фото Кароліна позує в студії, в оточенні декількох тонких деревьв, немов в лісова німфа. Яскраво-жовта сукня вдало демонструє її глибоке декольте, а сміливий виріз підкреслює струнку ніжку.

"Фокус покажу": блогер з TikTok обплював та обматюкав продавчинь в кіоску

Дніпровський пранкер, скріншот
Дніпровський пранкер, скріншот

У Дніпрі юний блогер з TikTok обматюкав і заплював продавчинь в кіосках під час зйомок свого відео. В одному зі своїх відео школяр підійшов до кіоску і запропонував продавчині подивитися фокус. Блогер спочатку відкусив шматок яблука і прожував, а потім виплюнув його у віконце. Після цього сам герой ролика і його "знімальна група" зникли з місця подій.