У Дніпрі юний блогер з TikTok обматюкав і заплював продавчинь в кіосках під час зйомок свого відео.

Відповідне відео було оприлюднено в профілі insane23450 в TikTok, проте зараз канал і відео вже не доступні.

В одному зі своїх відео школяр підійшов до кіоску і запропонував продавчині подивитися фокус. Жінка спочатку не бажала брати участь в тому, що відбувається, проте хлопець наполягав.

Дніпровський пранкер, скріншот
Дніпровський пранкер, скріншот

На відео видно, як блогер спочатку відкусив шматок яблука і прожував, а потім виплюнув його у віконце. Після цього сам герой ролика і його "знімальна група" зникли з місця подій.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Дніпровський пранкер, скріншот
Дніпровський пранкер, скріншот

Але, це не всі витівки Дніпровського блогера. На одному з відео хлопець також підійшов до кіоску і запропонував зачитати продавщиці своєї реп. Однак, він почав просто перераховувати матюки.

КористувачімМережі були обурені такою виходкою дніпровського школяра, адже така поведінка просто неприпустима.

"А де поліція з фокусом "мавпник"?", "Довго так не побігає....Бумеранг обов'язково їб**е справа часу тільки....", "А куди дивилися модератори Тік ток ?", "Дурень", — зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, підліток потролив пролітають над Кримом росіян: "на вихід!". "Пілотом" виявився підліток, який вирішив потролити

Раніше Знай писав, пранкери злобно пожартували над Адамом Моссері і він ввів нову функцію в Instagram: "зроби перерву"

Також Знай повідомляв, "Не можна відірвати?": жителів столиці стривожили головою Володимира Путіна. Де саме і коли знято відео, не уточнюється.