З села Банилів, яке розташовується в Чернівецькій області, з'явилося відео протестуючих жителів, які вирішили перекрити дорогу і використовувати при цьому своїх дітей.

Учасники цієї акції вимагають відновити постачання газу і тепла в житлові будинки та навчальні заклади, так як малюкам доводиться ходити в неопалювані школи і дитячі садки.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

У цьому населеному пункті відсутнє теплопостачання, Про що вирішили висловитися і Василь Соломко - голова Баниловського сільської ради народних депутатів.

"Сьогодні люди в розпачі. 1000 учнів не ходять до шкіл, 300 дітей не відвідують садочки, будинки холонуть, у селі люди масово хворіють. На перекриття вийшов і 90-річний дідусь. Уявіть, до якого відчаю довели людей. Жителям вже не цікаво хто винен - газовики, обласна адміністрація або хтось інший", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Українці перекрили дорогу, скріншот: Youtube
Українці перекрили дорогу, скріншот: Youtube

"А що, десь є тепло в школах і садочках? У мене в місті в садку 10 градусів", "У нас тепло в школах. Одеська обл.", - пишуть користувачі в коментарях.

Якось ми розповідали про випадок, що стався в Маріуполі. Туди звернулася соціальна працівниця Ольга з проханням допомогти підопічній Ірині Петрівні, яка виявилася прикута до ліжка через хворобу і перебуває на обліку в територіальному центрі надання соцпослуг.

Нагадаємо, пенсіонерка провела 20 років у злиднях і ледь не втратила субсидію: не могла самостійно ходити

Як повідомляв "Знай.ua", похід в клініку для сім'ї закінчився рукоприкладством: "Він зараз мене задушить"

Знай.ua писав, Харків слідом за підвищенням цін на проїзд у Києві до 20 грн вносить зміни: скільки пасажири будуть платити в 2022 році