В Одеському магазині знайшли мишу. Про це повідомляє телеграм-портал чорний список.

На українські магазини систематично скаржаться прості громадяни. Незалежно від міста, претензії ідентичні: недбалість персоналу, бруд і неуважність, а також таргани і мурахи. Продукція, яка реалізується на полицях українських маркетів також залишає бажати кращого.

Зокрема на один з магазинів поскаржилися покупці. Українець опублікував фотографії кондитерського відділу одного з супермаркетів. Там можна побачити мишку між коробками з різними солодощами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На вул. Тополева, 10а.у кондитерці була помічена мишка", - повідомляється в телеграм-порталі.

Проте пухнастий звір привернув увагу більшості фоловерів.

"яке миле створіння))))"; " від чого ти до неї до*бався? Вона собі сидить там тихо, нікого не чіпає. Краще погодував би🙂"; " а головне, знає, прийшла, де знижки👍 👍 😂"; " ну і що? А якщо вони там її годують, містять? Ось і погуляти випустили"; " капець. Її потрібно запекти в булці", - повідомляють вони.