У четвер, 25 листопада, в Україні очікується сонячна і відносно тепла погода. Опадів ніде не передбачається, весь день буде сухо і комфортно. Температура повітря вдень істотно не зміниться, вночі українців чекатиме вже звичний мінус.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +4 до +8 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до -4 градусів.

У центральних областях температура вдень від +3 до +6 градусів, вночі – від -2 до -5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до +5 градусів, а вночі – від +0 до +2.

У східних регіонах – вдень від +2 до +6, вночі – від -2 до -7. На півдні температура повітря - від +4 до +8 градусів вдень, нічна – до -5 градусів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Погода на 25 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 25 листопада, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 25 листопада в Україні

25 листопада вшановується пам’ять святителя Івана Милостивого, патріарха Олександрійського. На Івана зазвичай буває сніг. Якщо дощ на Івана Милостивого, то, знову ж таки, відлига буде до Введення (4 грудня). У давнину пророблювали такий ритуал: у сніг, який щойно випав, вставляли соломинку, якщо вона провалиться, значить, сніг зійде, якщо не провалиться — залишиться на землі. Якщо сніг цього дня випадав, то вважалося, що зима довго з місця не рушить і весна буде пізньою.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною