Для всіх українців, які зараз ще "роблять ставки" на своє нове робоче місце і справу всього життя, з'явилися дуже цікаві новини. Так, радник глави Офісу Президента України і директор Київської школи економіки Тимофій Милованов заявив, що в Україні незабаром зникне ряд професій, які пов'язані з рутинною роботою.

Про це стало відомо завдяки заявам Тимофія Милованова в ефірі одного з українських телеканалів.

Милованов зазначив, що в цих рутинних професіях буде відсутній хороший заробіток.

Тимофій Милованов, скріншот
Тимофій Милованов, скріншот

"Операціоністи, де сидить людина і прості речі робить-це зникне. Там, де людина працює з людиною – репетитор, масажист, вчитель танців, ці професії будуть залишатися, але вони не дадуть багато грошей", – зазначив Милованов.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На його думку, все більше і більше буде роботи в режимі онлайн, в додатках.

"У банках посади операціоністів збережуться, але їх буде менше. Всі професії, де роботу можна легко автоматизувати, припинять існування. Разом з тим, професії, які пов'язані з розвитком нових комп'ютерних програм, де людина може допомогти автоматизувати процеси, стаючи інженером-дизайнером в сучасному світі, будуть припускати високі зарплати.", - розповідає Милованов.

Раніше повідомляли, з українців вичавлять останні гроші за одноразові пакети: кінець "халяві".

Як повідомляв Знай.uа, 6500 зарплата і 1430 гривень податок: українцям розповіли про підвищені виплати в грудні.

Знай.uа писав, штраф 5 тисяч за цькування підлеглих і нові "санкції" в Адмінкодексі - свіжі ініціативи парламенту.