Ексглава розвідки Микола Маломуж пояснив, чому Путін не нападе на Україну: "Це удар"

Він вважає, що російський уряд таким чином - концентруючи війська біля наших кордонів - намагається підвищити ставки перед переговорами з американською владою. За його словами, Російська Федерація просто не готова до сценарію нападу на Україну.

Він додав, що це, в першу чергу, саме протистояння між США і Росією, між НАТО і Росією. Однак у цій ситуації важливу роль відіграє і Китай, тому відбувається демонстрація сил в окремих регіонах, включаючи Афганістан, Близький Схід, Іран і Україна.

Микола Маломуж
Микола Маломуж

Андрій Хливнюк з "Бумбоксу" і модель Наталія Гоцій: чому розпалася найнесподіваніша пара року

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відома українська топ-модель Наталія Гоцій зізналася, що у неї були романтичні стосунки з лідером групи "Бумбокс" Андрієм Хливнюком.

При цьому вона відразу ж зазначила, що не винна в розлученні Андрія Хливнюка з дружиною, адже розлучилися вони ще до того, як вони з Наталією познайомилися. Сам чоловік абсолютний соціофоб, і просто не любить виносити свої відносини на загальну освіту. Тривав цей роман недовго, але при цьому, складного розставання не було. Вони просто взяли паузу у відносинах, і сама Наталія Гоцій не заперечує, що вони все ще можуть зійтися в майбутньому. Чи буде це так - покаже час.

Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк

Отримують по 90 тисяч гривень на місяць і не платять в ПФУ: українці вимагають скасувати "податкові канікули" для багатих

Українці вимагають скасувати практику звільнення від сплати 22% єдиного соціального внеску (ЄСВ) з доходів, що перевищують мінімальну заробітну плату в Україні в 15 разів. Відповідна петиція опублікована на сайті офісу президента України.

Як зазначає автор петиції, Рената Наумова, " не може бути в країні, яка постійно залучає кредитні кошти зарубіжних держав і фондів, на погашення внутрішніх зобов'язань, звільнених від сплати 22% ЄСВ до ПФУ«.

Податки, фото: кадр з відео
Податки, фото: кадр з відео

Віктор Янукович поскаржився українцям на річницю Майдану: "Кинули, як лоха"

Текст опублікований на сторінці Юрія Кірасира в соціальній мережі Facebook. Янукович досі називає Україну "своєю", "нашою", за зверненням до громадян. Через річницю знову виникає питання-коли Україна перестала бути мирною і що буде далі.

"Невже ми приречені залишатися джерелом нестабільності в Європі, державою, з якої змушені тікати мільйони громадян, які рятуються від беззаконня, переслідувань, злиднів, від загроз цієї війни, що перетворила колись квітучу Україну в найбіднішу і нестабільну країну на континенті?",- заявив він.

Янукович поцікавився, чому влада, обрана під час Майдану, не домоглася миру, а ще чому уряд Зеленського не бореться з війною, корупцією, соціальною несправедливістю та іншими речами.

Віктор Янукович, кадр з відео
Віктор Янукович, кадр з відео

Дочка Світлани Лободи вчить маму модно одягатися крутіше стилістів: "Модель справжня"

Цього разу Лобода розповіла, де одягається разом зі старшою дочкою.

"Ми з Євочкою обожнюємо одяг з @daniel_boutique. Цей вибір ми зробили багато років тому, і сьогодні нічого не змінилося. Спасибі, хлопці. Після кожного заходу у ваш неймовірний бутік моя дитина щаслива. І я теж " » - написала Лобода.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram