Відома спортсменка, експерт зі схуднення і тренер шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко залишила негативний відгук на популярний магазин, який продає тухлу рибу за ціною елітної.

Аніта Луценко поділилася з фанатами своїм гірким досвідом покупки риби Сібас, яка на ринку вважається однією з найбільш якісних і дорогих. Знаменитість замовила продукт в популярному магазині в Instagram і була впевнена, що свіжість риби буде на вищому рівні, адже саме так заявляє постачальник.

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Розчарована Аніта розмістила відео із зіпсованою рибою і швидко знайшла відгук у своїх підписників. Як виявилося, багато українців залишилися незадоволені якістю продукції даного магазину.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

"Дуже неприємно, супер дорога ціна. Вирішили спробувати супер свіжу рибу, яка рекламується як тільки що виловлена. Незважаючи на дату, просто смердючка", - сказала Аніта Луценко на відео.

Раніше ми писали про те, що продавчиня наплювала на пенсіонерку з розбитою головою: "Що це за тварина"

Нагадаємо, що тренер "Зважені та щасливі" Аніта Луценко "виручила" українців, які замоталися на роботі: не потрібно думати про їжу, все вже "готово"

Як повідомляв Знай.uа, украінка купила борошно з міллю і купою огидних личинок: переплутала з шафою

Також портал Знай.uа писав, що Аніта Луценко пояснила, як їсти солодке і не поправлятися: "Не збираюся відмовлятися"