У вівторок, 23 листопада, в Україні очікується воістину зимова погода. Синоптики прогнозують сніг з дощем практично у всіх областях, опади обійдуть стороною лише західні і місцями південні регіони. Температура повітря в цей день буде не сильно комфортною - максимум до + 8 градусів, вночі мінусова.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +2 до +7 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +0 до -2 градусів.

У центральних областях температура вдень від +2 до +5 градусів, вночі – від +0 до -2 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах +1 до +3 градусів, а вночі – від +0 до -4.

У східних регіонах – вдень від +1 до +6, вночі – від +0 до +5. На півдні температура повітря - від +5 до +8 градусів вдень, нічна – до +5 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Народний прогноз погоди на 23 листопада в Україні

23 листопада вшановується пам’ять апостолів Ераста, Олімпа, Родиона. У народі казали: “З Ераста чекай льодяного насту”. Іній на деревах передвіщав мороз, а туман — тепло. Однак, якщо цього дня на деревах іній лежав зранку, то до самого Введення (4 грудня) морози будуть змінюватися відлигою. Погода у цей час дуже мінлива: “Ераст на все гаразд: і на холод, і на голод, і на хуртовину”.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною