На свято нового 2022 року слід надіти спеціальний одяг. Про це повідомляє портал Комсомольська правда.

Фахівці відзначають, що найголовніший принцип для вибору вбрання для нового року - природність і елегантна стриманість. Блакитний Тигр не любить зайву химерність і кислотні відтінки, а цінує прості спокійні кольори: блакитний, синій, чорний, коричний, золотистий, темно-зелений. Не забороняється використання смугастого принта, який відмінно підходить для стильних аксесуарів і прикрасах.

Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса
Новий рік, скриншот youtube Новогодние чудеса

Астрологи також радять враховувати матеріал для костюма. Тигр не люблять синтетику і ненатуральних тканин. Все це, на думку їх, має сприяти більшому везінню, достатку або любові в наступному році.

Що слід носити на Новий Рік:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
  • Плаття. Вибирайте з оборками, розрізами, асиметричним фасоном, або ж в білизняному стилі;
  • Спідницю і топ. Модними будуть топи-бюстьє або класичні хвилясті з атласу або шовку на тонких бретелях;
  • Комбінезон. Найвдаліший вибір-це наряд з шовку з вільними брюками;
  • Сорочка або блузка. Тут також актуальний шовк. Поєднуйте такий верх з вільними брюками в піжамному стилі.

Нагадаємо, що синоптики зробили свій прогноз погоди на Новий Рік і Різдво. Чи випаде довгоочікуваний сніг, як в "один вдома".

Раніше ми повідомляли, що снігом засипало Чернігівську, Сумську, Київську та Полтавську області. Водії, які не поміняли шини, дивляться на опади зі сльозами.

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною.