Зовсім недавно ми писали про те, що в одному з вагонів "Укрзалізниці" було помічено нове "ноу-хау", адже двері були навстіж відкриті під час руху.

Хтось із пасажирів час від часу помічає бігаючих тарганів по вагонах, але зараз українець поділився дуже неприємною ситуацією, що склалася в Старій Боярці.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

Цього разу українці застрягли на залізничному переїзді через те, що стрілочник, що відкриває прохід для автомобілів, просто заснув на роботі. Шлагбаум був закритий протягом 30 хвилин, хоча жодного поїзда люди не помітили. І коли зібралася величезна пробка, автомобілісти вирішили зайти в "гості" в будку залізничника і знайшли там п'яного працівника"Укрзалізниці".

"Я дуже сильно вибачаюся за ненормативну лексику (не я її використовував). Але, 30 хв десяки авто стояли не переїзді в старій Боярці, ж/д транспорту не було... терпець урвався, пішли в "будку залізничника" і виявили, що він п'яний просто заснув... Може щось зробите з цим переїздом?!", - пише користувач.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

"Євген, спасибі за сигнал, дійсно нестандартна ситуація. Щодо даного випадку вже проводиться детальний розбір", - відписав представник пресслужби "Укрзалізниці" в коментарях.

Нагадаємо, "Велике будівництво" Зеленського дало тріщину: нардепи закатають мільйони в асфальт Конча-Заспи замість роздовбаних доріг українців

Як повідомляв Знай.ua, "Укрзалізниця" пробила дно в електричці з діркою замість дверей: "вентиляція" на морозі

Також Знай.ua писав, Укрзалізниця повинна співпрацювати з бізнесом, якщо хоче розвиватися - транспортний експерт