19 листопада стався конфлікт між пенсіонеркою та водієм у столичній маршрутці. Про це повідомляє портал news_kiev і докладає відеозапис.

Подія трапилася 21.00 у маршрутці "Метро Харківська-Бортничі" №473. На відео можна почути, як літня жінка наполегливо просить у водія повернути їй її пенсійне посвідчення. Потім вона каже що водій викинув її пенсійне посвідчення. Тим не менш, на кадрах цей момент не зафіксований.

"Взяв викинув пенсійне", - лаялася жінка, вийшовши з транспорту.

Портал, посилаючись на слова ймовірних очевидців, повідомив, що Літня жінка зайшла в маршрутку і попросила проїхати по пенсійному посвідченню. Водій маршрутки не відреагував на прохання і коли побачив посвідчення, то нібито вихопив його з рук пасажирки.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він повідомив, що водій нібито викинув пенсійне посвідчення у вікно, змусивши пенсіонерку таким чином вийти з транспорту.

Нагадаємо ,"12 років прикутий до ліжка": жінка залишилася удвох з хворим татом і без копійки, як відреагували в ПФУ на її прохання про допомогу.Жінка, яка народилася в квітні 1949 року і проживала з батьками, запитує, чи має вона право перейти зі своєї пенсії на пенсію, що надається в разі втрати годувальника.

Як повідомляв "Знай.ua", школярі вимагають скасувати обов'язкове ЗНО з математики: не встигають підготуватися, і не бачать сенсу.

Знай.ua писав, аліменти – це не завжди про дітей: в яких випадках батьки можуть розраховувати на виплати від дочки або сина.