На "Танцях з зірками" випадково назвали імена переможців:" Задайте вогню!"

У півфінал улюбленого телевізійного шоу тисяч українців "Танці з зірками" вийшли три кращі пари - Артур Логай і Анна Кареліна, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан і Дмитро Дікусар.

Прихильники знайшлися у кожної з пар, які готові вболівати за своїх улюблених артистів у фіналі шоу "Танці з зірками". Крім того, глядачі вже з упевненістю називають імена переможців проекту. Але чи підтвердяться їх здогадки, стане відомо вже зовсім скоро.

Танці з зірками. Фото: 1+1
Танці з зірками. Фото: 1+1
Танці з зірками. Фото: 1+1

Подарував хом'ячка-сів у в'язницю: юрист Олександр Моргун пояснив новий закон в Україні

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В Україні набув чинності закон Про посилення відповідальності за знущання над тваринами. Тепер крім штрафів за неналежне поводження з тваринами, загрожує і кримінальна відповідальність.

Згідно з цим законом забороняється бити і труїти тварин. Також не можна залишати їх без нагляду в громадських місцях і місцях, і там, де температура вище 20 градусів, або нижче п'яти градусів. Закон також забороняє дарувати тварин або використовувати їх як реквізит для зйомки.

Собака і малюк
Собака і малюк

Оля Полякова витратила всі мільйони чоловіка, залишившись без грошей і кар'єри: "у мене був дощ з діамантів".

Оля розповіла про досвід, коли розтратила всі гроші чоловіка.

Чоловік Олі Вадим теж фінансист, який проводив великі фінансові операції для великого бізнесу і отримував за це відсотки.

У 2008-2009 році сталася криза і те, чим займався її чоловік, взяли на себе банки.

"Замість того, щоб будувати бізнес, він вішав на мене бантики: знімав мені кліпи, записував мені дуети з московськими виконавцями. Він же думав, що це все назавжди. Я теж думала, що це назавжди..."

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Постковідний синдром: у МОЗ сказали, що очікує українців після вірусу - втрата смаку і нюху тільки квіточки.

Після одужання від Covid-19 можливі деякі ускладнення, які ніяк не залежать від перебігу хвороби і методів її лікування. На жаль, це не можна передбачити заздалегідь, тому в зоні ризику кожен.

Стан після перенесеного коронавірусу, при якому зберігаються деякі симптоми може триває від 5 до 12 тижнів.

Знизити ризики потрапити в лікарню і втратити здоров'я або навіть життя, в результаті covid-19 допомагає виключно вакцинація.

Вакцинація від коронавірусу, кадр з відео
Вакцинація від коронавірусу, кадр з відео

Інкасатор "розсипав" по шосе кілограми готівки: люди збирають купюри, немов гриби

Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми "зелені" новини. Так, в Каліфорнії стався інцидент, який гідний сюжету для кіно. Справа в тому, що в п'ятницю, 19 листопада, величезні пакети з доларовими купюрами вивалилися з інкасаторської машини прямо посеред шосе.

Дві людини були заарештовані на місці події, і сержант Каліфорнійського дорожнього патруля попередив, що всім іншим, хто буде викритий у привласненні грошей, може бути пред'явлено кримінальне звинувачення.