Часто так буває що лікар звільняється. Що робити в таких випадках пацієнтам Типовий Херсон.

Зазвичай сімейні лікарі попереджають декларантів перед звільненням і пропонують свого колегу. Якщо людина погоджується, то підписує нову декларацію. Новий сімейний лікар може працювати в цій або в іншій поліклініці.

Проте бувають ситуації, коли українцю не підійде варіант, запропонований лікарем або він не здійснив такий алгоритм.

Сімейний лікар, скріншот: YouTube
Сімейний лікар, скріншот: YouTube

Тоді слід зайти на сайт helsi.me і подивитися опції "лікар приймає декларації" або знайти опції "декларації з лікарем".

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Згодом можна вибрати відповідного медичного працівника, потім записатися до нього на прийом і прийти туди, маючи паспорт, ідентифікаційний код і номер телефону.

Таким Ви можете підписати новий контракт з лікарем.

Нагадаємо, отруєння дитини грибами: доктор Комаровський заборонив самолікування і показав інструкцію "виживання". За словами педіатра, при підозрі на отруєння грибами необхідно негайно звернутися до лікаря. У такій ситуації самолікування протипоказано.

Раніше повідомляли, що 22 - річна Аня розповіла про випробування модельних кастингів-красуням заборонили їсти. Анна Гантт в опублікованому зверненні розповіла історію, яка сталася з нею на останньому кастингу на модний показ. Про це дівчина детально розповіла у своєму емоційному зверненні в мережі TikTok.

Знай.uа писав, плід любові Джонні Деппа і Ванесси Параді вже дозрів - 22-річна Лілі-Роуз помітили в одних трусиках.