Листопад поступово добігає кінця, закінчується передостання тиждень останнього осіннього місяця.

Попереду українців чекає зима, сніги і морози. Однак ще є час насолодитися плюсовою температурою, але все ж з дощами, в деяких областях. Зараз, під час вихідних, в Україну прийшло незначне потепління, яке втратить лідерство до понеділка і вівторка.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Відомий синоптик Наталка Діденко минулого тижня вже висловилася щодо того, що чекає городян з понеділка.

"Атмосфера буде нестійкою, повітря вологим, з опадами, вітер - поривчастим. З понеділка-вівторка знову похолодає, а ближче до наступних вихідних знову потеплішає. Тому поки гріємося, відбиваємося від вітру, насолоджуємося дощем", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У неділю, 21 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +5℃ ...+13℃ вдень і -1℃ ...+7℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям північно-східних і східних регіонів, найтепліше - в південних і західних областях, включаючи Крим. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (південного, південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +9℃ ...+11℃ вдень, вночі +3℃ ...+5℃.

Прогноз погоди на 21 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 21 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, якою буде зима в Україні: синоптики зробили прогноз погоди на Новий Рік та Різдво

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик зігріла українців теплою посмішкою навіть у -6 за вікном: "Сіяєш як сонечко"

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання