У білоруський табір мігрантів підвезли фургон з шаурмою. Щобільше, щоб розслабитися і зігрітися, можна дозволити собі навіть кухоль пива чи глінтвейн.

Відповідне відео з білорусько-польського кордону з'явилося у Мережі. У ролику видно, як мігранти вистроїлися в чергу до фургона з їжею. А також показали меню, яке пропонують біженцям.

Проте, вже скоро мігранти на білорусько-польському кордоні поскаржилися на те, що шаурма подорожчала.

Шаурма у таборі мігрантів, кадр з відео
Шаурма у таборі мігрантів, кадр з відео

Шаурма у таборі мігрантів, кадр з відео
Шаурма у таборі мігрантів, кадр з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шаурма у таборі мігрантів, кадр з відео
Шаурма у таборі мігрантів, кадр з відео

Як пишуть місцеві ЗМІ, за словами одного з мігрантів, спочатку шаурма коштувала три білоруських рублі, а зараз ціни збільшилися до 15 білоруських рублів.

Раніше повідомлялося, що табір біженців біля кордону з Польщею спорожнів. Адже мігранти розмістилися на різних рядах логістичного центру. Там перебуває менш як 2 тисяч осіб, тому що майже 400 біженців вирішили повернутися додому.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов відповів на пропозицію німців про біженців з Білорусі: "Візьміть по 2-3 собі додому". Секретар Ради безпеки й оборони України Олексій Данілов прокоментував пропозицію експерта Бундестагу "тимчасово розмістити" біженців з Білорусі в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Раді б'ють на сполох: мігранти з Білорусі можуть накрити Україну – "болота і ліси" не замінять реальний кордон. Нардепи вже викликали профільних міністрів "на килим"

Також "Знай.ua" писав, українців попередили про загрозу напливу мігрантів з Білорусі: підняли дрони і авіацію – на черзі "стіна" за 17 млрд. В зоні можливого "прориву" опинилися 5 областей – в небі вже чергує 15 вертольотів і 44 безпілотники