У Верховній Раді стався скандал між народним депутатом з фракції "Слуга народу" Юрієм Камельчуком і співробітниками охорони, які здійснюють контроль перевірки ПЛР-тестів і COVID-сертифікатів.

Причиною конфлікту стали документи, які підтверджують відсутність захворюваності COVID-19, або ж сертифікат про зроблену вакцинацію. Скандальний нардеп Юрій Камельчук звинуватив співробітника охорони в тому, що той "перешкоджає його діяльності" і заважає працювати. Як відомо, охоронна служба контролює перевірку вищевказаних документів у депутатів і відвідувачів парламенту.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Юрій Камельчук наполегливо попросив охоронців надати ПЛР-тест, ті деякі час барилися і тягнули з відповіддю. Але, в підсумку пообіцяли знайти сертифікат через 5 хвилин і переконали нардепа піти. Наприкінці відео журналістка запитала у "Слуги народу", чи є у нього цей же тест. Камельчук заявив, що вже тричі його показував.

Відео з конфліктом опублікували на YouTube-каналі LBTV.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Києві ціни на проїзд у транспорті підскочать до 20 грн: у Кличка розкрили деталі

Нагадаємо, що у Зеленського пояснили, чи всі українці отримають 1000 грн за вакцинацію

Як повідомляв Знай.uа, Денис Монастирський позбавив Іллю Ківу права на нагородну зброю через "негідну поведінку"

Також портал Знай.uа писав, що охоронець вломився в кабінку туалету, щоб перевірити covid-сертифікат клієнта: "Неадекватний"