Пара носорогів, які втекли з природного заповідника, була помічена на дорозі в Південній Африці. Відео з пробіжкою двох величезних тварин було опубліковано на сторінці підрозділу новин компанії ABCnews в instagram.

Пару носорогів, що біжать, зняв водій автомобіля. Тварини швидко проносяться узбіччям траси, не звертаючи уваги на авто, що проїжджає поруч, начебто роблять ранкову пробіжку. Автор підібрав до відео веселий трек, від чого воно стало ще більш кумедним. На задньому плані розгортається гарний краєвид зеленої південноафриканської савани з деревами, що зрідка розкидані по ній. Все відбувається рано вранці, сонце тільки-но піднялося над горизонтом.

Носоріг, скриншот instagram.com/abcnews
Носоріг, скриншот instagram.com/abcnews

Дорослі носороги – це дуже великі тварини, їхня вага може сягати 4,5 тонн. До речі, розігнавшись, носоріг може розвинути швидкість до 45 км/год. Вони зазвичай обережні та уникають близькості до людини, але можуть напасти, якщо відчувають загрозу.

Відео знято поряд із столицею провінції Фрі-Стейт у Південно-Африканській Республіці – Блумфонтейном. Повідомляється, що тварини втекли із заповідника, але після 20-хвилинної прогулянки їх благополучно повернули додому.

Носоріг, скриншот instagram.com/abcnews
Носоріг, скриншот instagram.com/abcnews

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Південній Африці проживає найбільша популяція носорогів – три чверті від усіх цих тварин планети. Тварини страждають від браконьєрів і потребують захисту. Найстаріший заповідник ПАР заснований наприкінці позаминулого століття, в наші дні популяція носорогів у ньому налічує понад тисячу тварин.

Знай.ua нагадує: "Я люблю тебе, мій король": безстрашна жінка перелізла бар'єр, щоб закидати дикого лева грошима

Як раніше повідомляв Знай.ua: Голодний ведмідь увірвався до магазину розшукувати смаколики, відкривши двері величезною лапищею: "О Господи, йди звiдси!"

Також Знай.ua писав "До 1,7 мільйона вірусів": вчений розповів, як ШІ врятує людство