На дивних кадрах, знятих чоловіком, можна побачити жінку всього в декількох метрах від лева, коли вона пропонує йому троянди і заявляє "Я люблю тебе, я повернувся за тобою"

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка перестрибнула через бар'єр левового вольєра в зоопарку і почала танцювати і кидати гроші в одну з найбільш страхітливих тварин.

За даними зоопарку Бронкса в Нью-Йорку, дивний інцидент стався близько 16:00 в четвер.

Кадри, опубліковані в соціальних мережах, показують, що жінка в червоній сукні несе кілька троянд, перш ніж вона починає виконувати деякі рухи з левом всього в декількох метрах від неї.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жінка і лев
Жінка і лев

У кліпі, записаному чоловіком жінки, можна почути, як вона розмовляє з левом, якому заявляє: «Я так скучила».

З тих пір її чоловік описав цей трюк як "безумовно сюрреалістичний", додавши, що вона звернулася до лева, сказавши: "Король, я люблю тебе, я повернулась за тобою".

Стурбовані роззяви попередили співробітників зоопарку, але до того часу, коли вони відповіли, вона перестрибнула через бар'єр.

У своїй заяві зоопарк пояснив, що насправді їй не загрожувала занадто велика небезпека, оскільки рів поділяв її і Лева.

Жінка і лев
Жінка і лев

Представник зоопарку сказав: "На відео видно, що вона перейшла через бар'єр на засаджену територію поруч з виставкою. Ця ситуація стосується однієї людини, яка сповнена рішучості турбувати наших левів, не піклуючись про свою безпеку, безпеку наших співробітників і наших гостей, і не піклуючись про благополуччя левів. У нас є підстанція поліції Нью-Йорка в парку, і ми тісно співпрацюємо з ними, щоб вирішити цю ситуацію з цією людиною".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали неймовірного мутанта теляти-свиню.