Стало відомо про інцидент, який стався в одному з магазинів Сполучених Штатів Америки, в 7-Eleven, що в Каліфорнії поруч з озером Тахо. Туди вирішив забратися ведмідь.

Про це повідомляє видання ABC, де детально про все і вирішили розповісти.

Як виявилося, ведмідь самостійно відкрив двері в магазин під назвою 7-Eleven, і увійшов всередину. Як свідомий громадянин, біля входу вона скористався антисептиком.

TikTok, розміщений Рейчел Дукусін, співробітницею магазину 7-Eleven почав набирати популярності, адже, таке зустрінеш не кожен день. Ведмідь почав відкривати двері в магазин, і вставати на задні лапи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Біля входу він побачив антисептик, і він спрацював автоматично, продезінфікувавши йому ніс.

Ведмідь, скріншот
Ведмідь, скріншот

Співробітниця магазину в цей момент перебувала в цілковитому шоці, і знімала те, що відбувається на відео, паралельно кричачи, щоб дика тварина зупинилося, і припинило це робити.

Користувачі почали жартувати в коментарях під роликом, що він просто хотів отримати трохи частувань, які знаходяться всередині магазину, і що тварина виявилася досить розумною, раз змогло самостійно відкрити двері в магазин, прямо як людина.

Ведмідь, фото: скріншот з відео
Ведмідь, фото: скріншот з відео

Також, багато людей вважали забавним, що ведмідь не відвернувся після розпилення дезінфікуючим засобом для рук прямо на його носик.

Нагадаємо, що бій без правил: відважний велосипедист вступив у сутичку з ведмедем, рятуючи своє життя

Як раніше повідомляв Знай.ua: Нацкорпус звільнятиме ведмедя з Червоної книги, замкненого в пивоварні

Також Знай.ua писав: Велосипедистка зламала ніс, врізавшись у відчинені двері поліцейського авто: дівчина в лікарні