В які країни Європи можуть потрапити українці: МОЗ опублікувало інтерактивну карту "зелених" і "червоних" зон

Для українців, які планують в найближчі тижні або місяці відправитися з туристичною метою в Європейський союз, з'явилися важливі новини. Справа в тому, що більшість країн Європи відкриті для щеплених від COVID-19 українців. Подорожувати можна з сертифікатом про вакцинацію та / або негативним тестом на коронавірус SARS-CoV-2.

Аеропорт, фото: Знай.uа
Аеропорт, фото: Знай.uа

Важливо пам'ятати, що правила в'їзду в кожну окрему країну постійно змінюються. Перед подорожжю перевірте актуальну інформацію для країни призначення та транзитних країн на спеціальному сайті МЗС України.

Марина Хлєбнікова серйозно постраждала під час пожежі: співачка в критичному стані

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відома російська актриса, співачка, теле - і радіоведуча Марина Хлєбнікова серйозно постраждала під час пожежі в Москві.

Марина Хлєбнікова, instagram.com/marina_hlebnikova_official
Марина Хлєбнікова, instagram.com/marina_hlebnikova_official

Попередньо зазначається, що загорілося в будинку на вулиці Ратній, в квартирі співачки. Крім артистки, до медичного закладу госпіталізували ще одну людину. Додається, що зараз Марина Хлєбнікова підключена до ШВЛ.
Колишні ведучі популярної передачі про подорожі "Орел і Решка" Аліна Астровська і Антон Лаврентьєв чекають дитину.

Антон Лаврент'єв і Аліна Астровська, instagram.com/antonlavrentiev
Антон Лаврент'єв і Аліна Астровська, instagram.com/antonlavrentiev

Під час відпочинку на Мальдівах, артисти зняли сімейні кадри, де видно круглий живіт Аліни Астровської. Відповідне відео з'явилося на її сторінці в соцмережі Інстаграм.

Шкільний "Татко": вчитель, у якого 6 дітей, був ув'язнений за "Дорослі" контакти з учнями

Колишній командувач армією Джеймс Кларк з Единбурга був ув'язнений за напад на своїх учень школи-інтернату і навіть був звинувачений в тому, що пробрався в одну з їхніх спалень, щоб поцілувати дівчину.

Джеймс Кларк
Джеймс Кларк

56-річний Джеймс Кларк був визнаний винним у нападі після того, як вдарив або торкнувся спини свого учня палицею в школі-інтернаті в Шотландії.

Забита пасажирами маршрутка почала "стогнати" прямо на ходу

З великого українського міста Дніпро прийшли вельми сумні за своїм характером новини. Справа в тому, що на одному з міських маршрутів муніципального транспорту прямо під час поїздки щось сталося з гальмівною системою маршрутки. А ось пасажири встигли цей інцидент зняти на камеру і поскаржитися в мережі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "чорний список".