Глава Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський поділився дивовижними деталями після успішного запобігання замаху на життя Романа Лещенка.

Чоловік вийшов до журналістів і був злегка не готовий до спілкування. Однак все ж розповів про те, як все сталося.

Денис Монастирський
Денис Монастирський

"По відношенню до мене було багато і загроз, і, безпосередньо на мою адресу, на адресу членів моєї сім'ї, по відношенню до моїх дітей. Цей процес, як би, постійний", - говорить Лещенко.

Роман Лещенко, фото: bagnet.org
Роман Лещенко, фото: bagnet.org

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ця ситуація для мене шокуюча, але я хочу сказати, що якщо хтось вважає, що погрози або замах дасть можливо уникнути юридичної відповідальності, у вас немає ніяких перспектив. Всі дані про українську землю знаходяться в правоохоронних органах. Спасибі МВС і Монастирському за професійну роботу і за те, що ви забезпечуєте правопорядок. Все, що потрібно від мене для співпраці зі слідством, я надам", - заявив Роман Лещенко.

Співробітники поліції дізналися про те, що готується замах на міністра, кілька місяців тому. Тому протягом усього часу проходила тісна співпраця з прокуратурою. Мотивом вбивства виступили гроші, а всі причетні до замаху на вбивство опинилися в СІЗО.

Нагадавши, одного з міністрів Зеленського хотіли вбити: Денис Монастирський скликає журналістів

Як повідомляв "Знай.ua", на міністра аграрної політики Романа Лещенка планували замах: замішана жінка і громадянин США

Знай.ua писав, на радника Зеленського Сергія Шефіра напали і поранили: водій у важкому стані