Глава МВС Денис Монастирський заявив, що замах було скоєно на міністра аграрної політики Романа Лещенка.

Раніше ми повідомляли, що раптово на сторінці МВС в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про успішне запобігання нападу на одного з Міністрів України. Через це і готувався окремий брифінг з журналістами, в ході якого продовжують висвітлювати нові подробиці про подію.

Роман Лещенко, фото: Facebook
Роман Лещенко, фото: Facebook

"Все спілкування між замовником (жінкою) і кілером документувалося. Є ще один замовник-громадянин Сполучених Штатів Америки. Він є основним замовником цього злочину. Він замовив вбивство іншого громадянина, який був колектором. Ця персона (міністр) була імітовано викрадена. Після цього, була розміщена в одному з будинків під Києвом. Замовники - громадянка України, яка перша контактувала з кілером, і громадянин США - приїхали туди, щоб упевнитися, що дійсно було здійснено дане замовлення", - заявляє Денис Монастирський на початку брифінгу.

Глава МВС навіть поділився фотографією, на якій зображений нібито убитий міністр. Для замовників навіть записали фейкове відео з похоронами цього громадянина.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, одного з міністрів Зеленського хотіли вбити: Денис Монастирський скликає журналістів

Як повідомляв "Знай.ua", на голову Держархіву Анатолія Хромова скоєно напад: стріляли біля квартири в Києві

Знай.ua писав, на радника Зеленського Сергія Шефіра напали і поранили: водій у важкому стані