Досить несподівано листопад все стрімкіше закінчує день за днем, наближаючи українців до нового - зимового - сезону. Погода вже не дозволяє спокійно пересуватися вулицями без шапок, масок на обличчі і без теплих курток.

Але до всього, до iнших випробувань для українців, готується прихід нової дощової лінії. Ситуація ускладнюється, градуси стають все менше і менше, хоча, за прогнозом синоптиків, на вихідних можна буде злегка розслабитися.

Погода, фото знай.иа
Погода, фото знай.иа

Відомий синоптик Наталка Діденко минулого тижня вже висловилася щодо того, що чекає городян з Понеділка.

"День працівників гідрометеорологічної служби, погода вирішила відзначити так, як вона це розуміє найкраще-яскраво окресленими метеоявищами. Завтра в Україні очікується дощ і мокрий сніг. Мокрий сніг - не всюди. Тримайте міцно голови в рівновазі всіма розумними і приємними способами - спілкуванням з хорошими людьми, душевними фільмами, профілактикою здоров'я", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

У п'ятницю, 19 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +2℃ ...+10℃ вдень і -6℃ ...+5℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям північно-східних, східних і центральних регіонів, найтепліше — в Одесі, і в Криму. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (південного, південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +5℃ ...+7℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Прогноз погоди на 19 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 19 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, погода "пожартує" над синоптиками просто в їхнє свято: водіям саме час міняти шини, а українцям-запастися терпінням

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик зігріла українців теплою посмішкою навіть у -6 за вікном: "Сіяєш як сонечко"

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання