Згідно зі звітом, 55-річний чоловік жив у будинку жахів, покритому брудною паводковою водою, гниючими стінами і міг померти через "ризик ураження електричним струмом".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Людину змусили жити в грязі, яка була настільки жахлива, що могла вбити його.

55-річний чоловік, якого називають вразливим, жив у будинку жахів в Хакні, Східний Лондон, де брудна вода затопила його.

У квартирі було настільки небезпечно, що він міг там загинути.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляється, опікун орендаря, який страждає психічним захворюванням, неодноразово звертався до Ради Хакні з приводу поганого стану квартири.

Крім гниючих стін і огидного стану квартири, в будинку не було опалення та гарячої води.

Гнила квартира
Гнила квартира

Невиправлений витік спричинив повінь і, отже, знищив дерев'яні конструкції протягом певного періоду часу. Це призвело до поширення цвілі у всіх кімнатах, в тому числі і на меблях.

Перша скарга була подана два роки тому, за словами опікуна і орендаря, але ніхто не прийшов в гості.

Справа в даний час розглядається ліверпульськими фахівцями з житлового будівництва High Street Solicitors, які склали звіт про стан власності.

У звіті говориться: "Важко сказати, наскільки далеко поширилася вологість і вода, але всі підлоги просочені, а електрика продовжує працювати. Її потрібно відключити через потенційний ризик ураження електричним струмом".

Гнила квартира
Гнила квартира

Орендаря виселили з власності, і зараз розпочато розслідування.

Рада Хакні повідомила, що управління майном, включаючи ремонт, здійснювала Wenlock Barn Tenant Management Organization (TMO).

Згідно з їхніми записами, останнім відомим ремонтом будинку був умивальник для рук в січні 2020 року.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як аферисти розводять українців.