Домовласників в маєтку в Альтрінчамі, Великий Манчестер, змушують продавати свої будинки після того, як вони страждають від паразитів, комах і запахів. Жителі звинувачують у цьому установку для утилізації відходів.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Житловий комплекс у Великому Манчестері змушує людей розпродавати будинки після того , як їх життя було зіпсоване щурами, комахами і неприємними запахами.

Жителі Грейт-Оук-Драйв в Альтрінчамі кажуть, що їхнє життя стає нестерпним через роботи на сусідньому сміттєпереробному заводі.

Місцеві жителі кажуть, що через роботи на блоці по території бродять паразити, мухи і пил, а також поширюються жахливі запахи.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Мухи
Мухи

Одна мешканка на ім'я Катаріна, яка не захотіла називати своє повне ім'я, купила собі квартиру в минулому році і сказала, що ніколи б не купила її, якби знала про проблеми.

У бесіді з Manchester Evening News Катаріна сказала: "Кількість пилу, яку я збираю, просто неймовірна. Вікна миють щотижня, але я не відчуваю, що вони коли-небудь миються. Я люблю сади з травами, але не впевнена, що зможу їх завести. Мені довелося купити пастки для мух. У мене за ніч було близько 20 мух. Коли я вперше переїхала, я подумала, що щось померло в моїй квартирі".

Щур
Щур

Інший житель стверджував, що бачив, як паразити лютують по вулицях, і каже, що вони бачили на вулиці до чотирьох дохлих щурів.

Агентство з навколишнього середовища проводить розслідування у зв'язку зі скаргами місцевих жителів на зараження, але в червні 2021 року це місце було недавно проінспектовано, і рівень запиленості не був визнаний надмірним.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", в елітному ЖК знайшли підпільну кухню з щурами.