Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні під кінець робочого тижня. Чого очікувати від погодних умов у п'ятницю, 19 листопада.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є.

Цього разу свій пост Наталка Діденко почала з приємних новин. У п'ятницю, 19 листопада відзначається День співробітників гідрометеорологічної служби - професійне свято, і погода вирішила відзначити його з яскраво виділеними метеоявленнями.

У цей день в Україні очікується дощ і мокрий сніг. Випаде він у Сумській, Чернігівській, Київській, Полтавській, а також Харківській областях. І, вже традиційно в Карпатах. Все це можна подивитися на опублікованій карті.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дощі прийдуть в південну частину країни ближче до обіду, або ж до вечора. Температура повітря після холодної ночі підвищиться в середньому до + 2 + 8 градусів, а в суботу, 20 листопада потеплішає ще на кілька градусів.

Що стосується столиці, в цей день атмосфера вирішить активізуватися, і в столиці пройдуть дощі. Морози, на щастя, трохи заспокояться, і температура повітря вночі буде дорівнює 0. Вдень повітря прогріється лише до 5 градусів тепла.

Погода в Україні 19 листопада, фото: Facebook
Погода в Україні 19 листопада, фото: Facebook

На вихідних у Києві також потеплішає на кілька градусів, проте атмосфера буде непостійною, повітря вологим з опадами, а вітер рваним.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

"Тому Тримайте міцно голови в рівновазі всіма розумними і приємними способами-спілкуванням з хорошими людьми, душевними фільмами, профілактикою здоров'я, не забувайте общипивать сухі листочки на калачиках, ще раз згадайте, поміняли ви гуму на колесах, одягайтеся згідно з погодою і прогнозом погоди. Завтра можна святкові яскраві шапки, шарфи, парасольки і куртки – завтра свято)" - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що скрізь буде, як в Карпатах: в Україну прийдуть лютневі морози в листопаді і випаде мокрий сніг

Раніше повідомляли, що еогода 15 Листопада перетворить українців на крижинки під "мінус": тільки біля моря можна погрітися

Також, морози до -15 і сильний вітер: синоптик Діденко спрогнозувала різке похолодання до кінця тижня