Стало відомо про те, що завдяки органам ДВС, співробітникам по всій країни почали повертати зарплату, яку не виплачували раніше.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про різні актуальні новини.

Всього, за минулий тиждень органи державної виконавчої служби стягнули для 1324 співробітників близько 18,7 мільйонів гривень заборгованості з виплат зарплат.

Найбільшу суму, яка склала 5,3 мільйона гривень було стягнуто відділом примусового виконання рішень Департаменту ДВС Міністерства юстиції. На даний момент кошти перебувають на стадії розподілу. Відкрито дану справу було в березні 2021 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

4,1 млн грн на користь 567 працівників стягнуто органами ДВС У Дніпропетровській області з державного підприємства. Кошти стягнуто з рахунків боржника. Виконавчі провадження відкриті в жовтні 2021 року.

Заборгованість, фото: Facebook
Заборгованість, фото: Facebook

І ще 2,1 мільйона гривень було стягнуто для 386 співробітників Луганської області, а саму справу відкрили в жовтні 2021.

Всього з початку року Державна виконавча служба вже стягнула 578 мільйонів гривень, а заборгованість виплатили для 40289 співробітників, що не може не радувати. Все більше людей отримують з кожним днем свої гроші, які заробили непосильною працею.

Нагадаємо, за 14 років українець заборгував майже півмільйона аліментів: попався під час перетину кордону

Також Знай повідомляв, місцями сиділи без зарплати: українцям виплатили заборгованість на суму 9,1 млн грн. В Україні завдяки ДВС 271 працівник за минулий тиждень отримав невиплачену раніше заробітну плату.