Боржник сплатив майже півмільйона аліментів після невдалої спроби перетнути адмінмежу з АР Крим.
Про це розповіли у Мін'юсті.
Так, стало відомо, що 467 тисяч аліментного боргу змушений був таки сплатити боржник-житель тимчасово окупованої території після застосування до нього встановлених законом обмежень.
Ще з квітня 2009 року на виконанні у Дарницькому відділі державної виконавчої служби у місті Києві перебувало виконавче провадження про стягнення аліментів на користь дитини, починаючи з лютого 2007 року. Станом на жовтень 2021 року заборгованість по аліментах складала 467 067 грн.

Борги по аліментах, фото instagram minjust_of_ukraine
Борги по аліментах, фото instagram minjust_of_ukraine

Чоловік добровільно не сплачував аліменти, тому на нього було накладено передбачені законом обмеження. Останнім часом боржник проживав на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, однак після невдалої спроби перетину адміністративної межі, змушений був сплатити заборгованість.

"З початку 2021 року органи державної виконавчої служби стягнули 5,6 млрд грн аліментних платежів. З них 1,1 млрд грн стягнуто державними виконавцями завдяки застосуванню до боржників встановлених законом обмежень. Зокрема, упродовж минулого тижня стягнуто 148,8 млн грн аліментів. З них 31,8 млн грн проблемної заборгованості", - розповіли у Мін'юсті.

Нагадаємо, громадські роботи, арешт і стягнення: чим загрожує несплата аліментів в залежності від суми, пояснення Мін'юсту. Українцям пояснили, що загрожує боржнику, який ухиляється від сплати аліментів

Також Знай повідомляв, місцями сиділи без зарплати: українцям виплатили заборгованість на суму 9,1 млн грн. В Україні завдяки ДВС 271 працівник за минулий тиждень отримав невиплачену раніше заробітну плату.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще