Тут можна згадати слова великого фізика Альберта Ейнштейна: "Безумство - це робити одне і те ж знову і знову, і очікувати різних результатів". Цю фразу точно підтвердять героїні шоу "Пристрасть до шлюбу" каналу TLC, який транслює контент для жіночої аудиторії.

Дане шоу розповідає про долю кількох жінок і їх нав'язливої ідеї будь-що-будь стати заміжньою. Можна твердо бути впевненою, що після 11 невдалих шлюбів жінка повністю забуде про ідею коли-небудь знову йти під вінець, але це точно не про Монетт.

Монетт, скріншот: Instagram
Монетт, скріншот: Instagram

Монетт - одна з чотирьох жінок, представлених в шоу, яким вдалося привернути максимум уваги телеглядачів завдяки її неймовірній кількості шлюбів. 53-річна жінка пояснила, як в дитинстві думала, що для щастя їй потрібно бути з партнером.

Це призвело до низки невдалих шлюбів, за якими її доньці і сестрі важко стежити. Донька Монетт розповіла, що вона вела щоденник, щоб записувати всіх вітчимів і різні місця, до яких їм довелося переїхати, щоб встигнути за багатьма чоловіками в житті Монетт.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Донька Монетт, скріншот: Instagram
Донька Монетт, скріншот: Instagram

Монетт в шоу розповіла, як вона вперше вийшла заміж за своє шкільне кохання, але це незабаром закінчилося. Вона також поділилася тим, як сильно і швидко закохується і ніколи не одружується, думаючи, що це закінчиться розлученням.

Монетт, скріншот: Instagram
Монетт, скріншот: Instagram

Завжди оптимістично налаштована Монетт показала, що вона завжди буде безнадійним романтиком, який любить бути закоханим і просто "зів'яне", намагаючись знайти свого ідеального партнера. Схоже, Монетт, можливо, не доведеться занадто довго чекати, поки весільні дзвони задзвонять для неї в 12-й раз, оскільки вона вже знайшла нового чоловіка - Джона.

Джон заявив у своїй сповіді в шоу, що спочатку йому здалося трохи дивним, що його дівчина була заміжня колосальні 11 разів, але він стверджує, що припинив це робити, і з нетерпінням чекає того, що на них чекає. Після знайомства з Монетт і її хлопцем Джоном телеглядачі почали задаватися питанням, як можна змусити 11 чоловіків одружитися з нею.

Раніше повідомляли, карма за датою народження: дізнайся все про себе і своїх близьких - не збіг, а точне попадання.

Як повідомляв Знай.uа, медовий обряд на отримання щасливого життя-потрібно три свічки: всім лиходіям дьогтю в пащу.

Знай.uа писав, жінка з 8-річною донькою "смаколиками" змусили нових сусідів забути про шкідливу їжу: добріші, ніж мати рідна.