У ДТП на Toyota потрапив художник і телеведучий Сергій Поярков. Водій Skоda був госпіталізований з численними травмами.

Про це повідомили журналісти "Магнолія.ТВ " з місця події.

Так, стало відомо, що в Києві, ввечері 17 листопада в ДТП потрапив відомий художник і телеведучий Сергій Поярков. За попередніми даними, він рухався на заборонений сигнал світлофора.

ДТП потрапив художник Сергій Поярков, скріншот з відео
ДТП потрапив художник Сергій Поярков, скріншот з відео

Дорожньо-транспортна пригода сталася в Подільському районі столиці на перехресті вулиці Вишгородської, Кирилівської та Білицької. Очевидці розповіли, що Сергій Поярков на позашляховику Toyota почав повертати на вулицю Білицьку з Кирилівської на заборонений сигнал світлофора і протаранив автомобіль Skоda, який їхав на своє зелене світло.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

ДТП потрапив художник Сергій Поярков, скріншот з відео
ДТП потрапив художник Сергій Поярков, скріншот з відео

На місце ДТП прибули працівники швидкої допомоги та госпіталізували водія Skоda з численними травмами. Сергій Поярков також отримав травму голови, але від допомоги медиків відмовився.

Сергій Поярков, скріншот з відео
Сергій Поярков, скріншот з відео

Варто відзначити, що Поярков запевняв, що він їхав на зелений сигнал світлофора. Правоохоронці розповіли, що у нього не було ознак алкогольного сп'яніння.

Нагадавши, нардеп зі "Слуги народу" Олексій Ковальов потрапив у ДТП. За даними свідків, водій Mercedes на високій швидкості в'їхав у вантажівку, що розверталася

Раніше Знай писав, після ДТП у Харкові з "мажором" на Infiniti пішоходів вимагають убезпечити перевіреним способом: "його б там не було"

Також Знай повідомляв, харків'янин поголився за кермом і був прийнятий в "клуб" фарбувальних на ходу губ автоледі. Очевидці помітили на дорозі водія, який намагався виконувати кілька справ одночасно.