У той час, коли мільйони українців читають новини про подорожчання всіх продуктів і послуг в країні, з'явилися новини, які можуть викликати набагато більше питань, ніж звичайний новий цінник. Так, недалеко від міста Луцьк на звалище викинули буханки хліба.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував користувач соціальної мережі Facebook Андрій Величко.

Андрій обурився тим, що хліб дорожчає, люди нібито голодні, а сотні буханок просто викидаються.

Хліб на звалищі, скріншот: Facebook
Хліб на звалищі, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ось бачите, як добре Луцьк споживає хліб", – заявив автор відео на фоні, показуючи гори, які утворилися після такої ось "утилізації".

Користувачі обурилися з приводу побаченого в коментарях. За їхніми словами, хліб потрібно сушити на сухарі або відносити до церкви, щоб його роздавали нужденним. З ними важко не погодитися, з цього приводу, як вже знають наші читачі, у нас є багато прекрасних рецептів, які можна знайти в пошуку.

Раніше повідомляли, для Апокаліпсису чи Чорнобиля: не звалищі під Києвом виявили неймовірну колекцію автобусів.

Як повідомляв Знай.uа, 8 людей загинуло і ще 7 поранили: тематична вечірка по "Грі в кальмара" на Хеллоуїн закінчилася трагедією.

Знай.uа писав, коли заборонять пластикові пакети в Україні і якої шкоди вони несуть здоров'ю: експерти відповіли на Популярні питання.