Для українців, які стурбовані долею всіх водіїв і пішоходів в нашій країні, з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що громадяни пропонують створити всі умови для облаштовування пішохідних переходів відбійниками для авто.

В якості наочного прикладу і доказу таких необхідних дій з боку державних регуляторів, українці привели нещодавню аварію в місті Харків, аргументувавши тим, що жертвам ДТП не було куди ховатися, коли авто летіло просто в них.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню громадян на офіційному порталі українського президента president.gov.ua.

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

"Облаштувати всі пішохідні переходи відбійниками від машин, щоб люди, які чекають свого часу для переходу вулиці, могли чекати в безпеці від транспортних засобів, які можуть вилетіти на пішохідний перехід або тротуар, збивши при цьому людей, як це буває дуже часто!!!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Через те, що не облаштовані переходи, гине багато людей. Наприклад в місті Харків, де машина вилетіла на узбіччя і вбила багато людей, у яких не було можливості сховатися за відбійник, тому що його там не було!!!", - пише автор петиції Микола Супрун.

Петиція Миколи Супруна, скріншот: president.gov.ua
Петиція Миколи Супруна, скріншот: president.gov.ua

Раніше повідомляли, українським водіям запропонували альтернативу камерам автофіксації порушень ПДР: "Це круто і корисно".

Як повідомляв Знай.uа, нові ПДР і штрафи за їзду на сігвеях і самокатах - у Раді ініціювали "санкції" для власників електротранспорту.

Знай.uа писав, примусова евакуація: на вулицях Києва за водіями пропонують посилити контроль, що може змінитися.