На сайті президента України з'явилася чергова петиція, в якій запропонували створити дисконтну карту громадянина України, наприклад в порталі "Дія".

Автор петиція став Віталій Кошовий, і з'явилася вона на сайті у вівторок, 16 листопада.

Він стверджує, що таку карту потрібно створити на товари в магазинах, внутрішні рейси, музеї, театри, бензин, і так далі. Така практика вже давно використовується в Європі, а також інших країнах по всьому світу, де вхід в певні місця для місцевих дешевше, ніж для іноземців.

Петиція, фото: скріншот
Петиція, фото: скріншот

Суть карти в тому, що це дозволить отримувати більше грошей з громадян країн, які мають великі зарплати, і вони будуть витрачати гроші на поліпшення внутрішньої інфраструктури, відновлення різних місць, а також на розвиток самого туризму. Чоловік стверджує, що це принесе великий прибуток.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

"Карту отримують тільки громадяни України. Кожна з карт має свій номер, а також пароль, який потрібно вводити кожен раз при розрахунку в іншому місці. Якщо власник такої карти буде зловживати нею і купувати іноземцю або іноземцям будь-які речі, то незалежно від суми покупки карта блокується терміном від 1 до 4 років, також можливий штраф у трикратному розмірі покупки/покупок.Після введення цієї карти має зникнути поділ по містах, у вигляді місцевих знижок або міських карт. Також завдяки цьому збільшиться якість послуг в Україні. Просимо підтримати!"- йдеться в повідомленні.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Дана петиція набрала трохи більше 30 підписів, з 25 тисяч необхідних. Якщо протягом 3 місяців українці все ж підтримають цю ініціативу, президент Володимир Зеленський буде зобов'язаний її розглянути.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що у Києві українців не пустили на концерт Андреа Бочеллі, хоча обіцяли безкоштовно

Раніше повідомляли, що в Києві перейменували частину вулиць - від Московської до Народного ополчення: весь список

Також, в Україні може з'явитися площа імені американського порно-актора