Офіс, фото: скріншот з відео
Офіс, фото: скріншот з відео

Українців перестали брати на роботу через вік: чому 40-річних почали відносити до передпенсіонерів

У мережі розповіли про вікову дискримінацію. Чому після 40 років знайти роботу практично неможливо, і що робити в таких випадках. Про це стало відомо завдяки новому сюжету, котори був знятий програмою Факти ICTV, де регулярно сповіщають українців про найважливіші події як в Україні, так і в світі.

Матч Україна - Боснія і Герцеговина, кадр з відео
Матч Україна - Боснія і Герцеговина, кадр з відео

Україна обіграла Боснію і Герцеговину з рахунком 2:0: Як пройшов вирішальний матч відбору на Чемпіонат світу

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відбірковий матч чемпіонату світу з футболу між збірними України та Боснії і Герцеговини пройшов у вівторок, 16 листопада о 21:45 на стадіоні Біліно політ у Зеніці. В результаті поєдинку Україна обіграла Боснію і Герцеговину з рахунком 2:0.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова з донькою Машею влаштували "батл" нескінченних ніжок

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про свій розкішний відпочинок і показала дочок красунь. Оля Полякова має чимало шанувальників, тому частенько радує їх новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежити 2.4 мільйона людей. Зараз Оля Полякова разом зі своєю сім'єю відпочиває на Мальдівах.

Аліменти, скріншот: YouTube
Аліменти, скріншот: YouTube

Небіжчику вручили в руки лопату за несплату аліментів

У Вінниці стався неабиякий казус - там через несплату аліментів склали адміністративний протокол на небіжчика. Покійному чоловікові суд першої інстанції призначив 120 годин суспільно корисних робіт. У прокуратурі називають ситуацію "спробою контрольного органу сфальсифікувати документи для показників своєї роботи".

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Володимир Дантес зловив маму на "болячці" Наді Дорофєєвої: мало не луснула

Володимир вирішив записати відео зі своєю мамою, щоб вона закликала всіх купувати квитки на його сольний концерт. Володимир Дантес пообіцяв мамі за це кабачкову ікру. На відео можна помітити, як Володимир Дантес і його мама сидять за столом, п'ють чай і їдять бутерброди з червоною ікрою.