Стало відомо про те, що Генпрокуратура і генеральне бюро розслідувань з самого ранку прийшли з обшуками до народного депутата Іллі Киві. У чому ж причина такого інциденту.

Про це чоловік написав особисто на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є. Також, написати про це вирішив його колега з політичної сили "ОПЗЖ" Вадим Рабінович. Він розмістив фото, на якому силовики стоять біля входу в будинок. У одного з них в руках величезний молоток.

У записаних роликах чоловік зазначає, що обшуки вирішили провести після привітання президента Російської Федерації з днем народження, за Червону зірку, і святкування скасованого свята.

"Влада вважає, що це в сьогоднішній час злочин і в будинку, де проживає моя дитина, Дворічна, за існуючим рішенням суду ДБР і Генеральна прокуратура проводять зараз обшук. Це і є системний тиск на опозиційного політика, але подібними тисками нашу позицію не змінити ми і далі будемо боротися з цим правовим свавіллям" - розповів чоловік у своїх роликах.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У самій публікації також є послання, яке Ілля Кива зробив спеціально для влади: "за надуманими статтями - за мою політичну позицію, влада Зеленського проводить обшуки в будинку де проживає моя дитина. На мене чиниться тиск і йде системне кримінальне переслідування. Влада хоче видавити мене з країни, як опозиційного політика, що бореться за припинення війни і відновлення братніх відносин з Росією".

У якій справі проводилися обшуки офіційно - невідомо.

Нагадаємо, що за зверненням "Удару Віталія Кличка" проти Ківи порушено кримінальне провадження за державну зраду

Раніше повідомлялося, що зірвалася на фронт рятувати батька-героя, дізнавшись про важку травму: "5 днів дзвонила в сльозах"

Як повідомляв " Знай.ІА", Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих предків під час Другої світової війни: "Трагедія Бабиного Яру торкнулася кожного"