Новою керівницею партії "Слуга народу" стала Олена Шуляк, будучи єдиною кандидаткою на цю посаду.

Про це повідомлялося ще раніше, з боку джерела в "СН". За його словами, Олександр Корнієнко написав про це в загальну групу ще з ранку. У партії підкоряються курсу президента України Володимира Зеленського, тому і змінюються кандидатури досить часто.

Олександр Корнієнко - фото з Фейсбук
Олександр Корнієнко - фото з Фейсбук

Питання обрання керівництва було основним в ході обговорення на з'їзді "Слуг народу". Народний депутат Олександр Качура у себе в Telegram розповів, що Олена вже встигла презентувати основи своєї роботи на цій посаді. Кандидатура Шуляк була запропонована Олександром Корнієнко. За його словами, їй вдалося домогтися прийняття важливих реформ та ініціатив.

До цього обговорювалися кандидатури Андрія Мотовиловця, Євгенії Кравчук, Миколи Тищенка та Галини Янченко. Олені Шуляк 45 років, родом вона з Києва і закінчила Український транспортний університет на факультеті "Економіка і управління в будівництві".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Олена Шуляк у День Вишиванки
Олена Шуляк у День Вишиванки

Жінка вже встигла запропонувати створення нових вищих органів - Президії Політради, щоб в оперативному порядку приймати рішення, а ще дисциплінарну раду для розгляду питань про "зашквари" нардепів.

Нагадаємо, пам'ятка для Тищенка і слуг народу: як зросли ціни на м'ясо, яйця та алкоголь у 2021 році

Як повідомляв "Знай.ua", українці залишилися без тепла: слуги народу пояснили, хто і чому може мерзнути взимку

Знай.ua писав, новий "старт" Дмитра Разумкова готує сюрпризи: загроза з Банковою, приховані козирі "розумної політики" і "засланці" від Тимошенко - експерти