"Віддавати врожай за копійки - знущання": українські фермери зі сльозами на очах спостерігають, як гниє прибуток - в чому проблема.

Вигідніше не збирати яблука, ніж потім вони згниють на складі. У садівників в такій ситуації є побоювання, щоб від перегнивання яблук не поширилася хвороба.

Урожай яблук, фото: nova.te
Урожай яблук, фото: nova.te

У водійських правах українців додадуть нову позначку - важливі дві цифри.

Така відмітка означатиме, що з цим документом водій зможе керувати автомобілем тільки з автоматичною коробкою передач. Якщо такої позначки немає, то і водій може керувати будь-яким автомобілем.

Посвідчення водія, кадр з відео
Посвідчення водія, кадр з відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

В Україні подорожчає інтернет: скільки українці будуть платити за користування мережею.

В Україні незабаром може вирости ціна на користування інтрнетом. Провайдери це повязують з ростом цін на кабель, який є головним у будівництві нових телекомунікаційних мереж.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Молода матуся MamaRika розповіла про ще одну свою дитину: "Найспонтанніші речі в житті".

Співачка MamaRika, яка зі своїм чоловіком виховує маленького сина, зізналася, що у її житті спонтанні речі завжди дають неочікувано крутий результат.

MamaRika, instagram.com/mamarika_official
MamaRika, instagram.com/mamarika_official

Андрій Данилко захотів зміни влади через "заборону" на концерти в РФ: "Дуже важко".

Андрій Данилко, який втілив образ Вєрки Сердючки, відповів на питання, чому він не виступає в Росії. Він назвав цілих три причини, через які не приїжджає в РФ на музичні заходи різного типу.

Полякова і Данилко, фото з Instagram
Полякова і Данилко, фото з Instagram