В Інтернеті з'явилася інформація щодо нового способу розлучення на гроші за допомогою Нової Пошти.

Українці заявляють, що від НП приходить нове повідомлення про те, що вам була відправлена посилка з післяплатою. Однак ви її не замовляли і не знаєте, що могло вам прийти.

"Нова пошта", скріншот: Youtube
"Нова пошта", скріншот: Youtube

"Мій батько живе в селищі і подумав, що ми йому щось відправили, оплатив посилку на 500 грн, йому дали коробку, в якій шампунь і ось така листівка з лохотроном. Мабуть, шахраї таким чином знущаються над пенсіонерами. Просто майте на увазі і попередьте батьків", - повідомляє українець.

На листівці йдеться, що людина, яка отримала цей папір, є в одному кроці від отримання великої суми грошей - 400 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нова афера через "Нову Пошту", фото: Facebook
Нова афера через "Нову Пошту", фото: Facebook

"Зробивши і сплативши попереднє замовлення, Ви повністю дотримали правила Акції, засвідчили свої статус переможця і право на отримання головного призу. Оскільки призначена вам сума грошей дуже велика, ми хочемо уникнути ризиків і максимально убезпечити і прискорити процес вручення вам призових грошей. Ви отримаєте 410 тисяч гривень в максимально швидкий і безпечний спосіб - банківським переказом", - йдеться там.

І найцікавіше йдеться в самому кінці, де від людини вимагають зробити замовлення на один із запропонованих товарів, інакше спроба отримання цієї суми буде анульована.

Нова афера через "Нову Пошту", фото: Facebook
Нова афера через "Нову Пошту", фото: Facebook

Нагадаємо, хитрі красуні з Tinder придумали нову аферу: як ласих до розваг чоловіків розводять на гроші

Як повідомляв "Знай.ua", українка заплатила 170 тисяч гривень аліментів: тягнула довгі роки, аж до продажу будинку

Знай.ua писав, "За вами шпигує власний гаджет?": 8 порад експертів, як перевірити свій телефон на безпеку