Незважаючи на те, що тільки середина листопада, столиця вже починає приготування до зустрічі Нового року. Принаймні, проекти, якою буде головна київська ялинка, і як будуть розважати киян та гостей міста, вже розроблені. Завісу новорічної таємниці трохи відкрив організатор свята на Софійській площі Ігор Добруцький в ефірі радіо Київ 98 FM.

Прикрашати ялинку, яка буде висотою у 15 метрів збираються за тематикою Різдва. Поруч із нею розташують вертеп і панно, на якому зберуть 38 героїв зі святого сімейства.

Ігор Добруцький розповів, що над ялинкою знову буде велике шатро ті ілюмінований купол біля 60 метрів в діаметрі, а різдвяні мелодії, які будуть лунати звідусіль створять потрібний настрій.

«Це буде дуже затишно», - додав він.

Новорічне свято, скриншот youtube Непопсовая UKRAINE
Новорічне свято, скриншот youtube Непопсовая UKRAINE

Щоб не створювати у центрі міста натовпу, за містом організують велику святкову локацію із різними атракціями. Замість Санти гостей там буде зустрічати Доброчар – казковий чарівник і вчений. Це трохи несподівано, але український Санта, за легендою організаторів є науковцем і охоронцем природи. На території своєї немаленької резиденції, що буде займати площу біля 800 квадратних метрів, Доброчар покаже колекцію метеоритів і телескопи, проведе екскурсію у науковій лабораторії та покаже, як із скла виготовляють новорічні іграшки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Резиденція буде розташована за містом у 18 кілометрах від Києва по Житомирській трасі.

"Можна буде побачити ілюмінації в 9-10-12 метрів, буде безліч фотозон і якраз там можна буде зупинитись", - розказав про заміську святкову локацію Ігор Добруцький.

Новорічне свято, скриншот youtube Непопсовая UKRAINE
Новорічне свято, скриншот youtube Непопсовая UKRAINE

Знай.ua нагадує: -12 градусів восени і снігова казка: як виглядає резиденція Санти у Лапландії

Як раніше повідомляв Знай.ua: Дощ чи все ж таки сніг: якої погоди чекати українцям у новорічну ніч по прогнозам синоптиков

Також Знай.ua писав: Ціни на продукти "злетять" перед Новим Роком: скільки коштуватиме борщ, олів'є та фрукти