У Рованіємі, що є столицею Лапландії, прийшла справжня зима, а термометри показують -12 за цельсієм, Про це свідчать дані City of Rovaniemi. Святковий настрій мешканців-сусідів Санта-Клауса та численних туристів підігрівають гірлянди, якими прикрашене місто.

Користувачі соціальних мереж активно діляться своїми фото та відео «зимової казки». Будинки і дерева вкриті густим шаром снігу, на якому виблискують святкові вогники.

Фото: twitter Visit Lapland

Діти і дорослі готуються до щорічних пригод у Йоулупуккі – селищі Санти, або як ще його називають - майстерні Санти, адже новорічні свята вже не за горами.

Фото: youtube канал All About Lapland

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кожного року Рованієм відвідує великий потік туристів, це один з найпопулярніших фінських курортів. Для багатьох мешканців Землі – Лапландія є місцем народження і постійного перебування Санта-Клауса, який чекає на листи звідусіль.

Навряд чи для маленьких хлопчиків і дівчаток можливо знайти більш цікаве та чарівне місце, аніж резиденція доброго дідуся. Магічна домівка, як і її мешканець – дуже затишна. Коли прийде час, Санта приділить увагу кожному маленькому гостю та навіть заспіває різдвяну пісню.

Знай.ua нагадує як зустрічати Новий 2022 рік різним знакам зодіаку: докладна інструкція

Також дивіться на Знай.ua Нові свята та рекорд у вихідні: коли і скільки українці відпочиватимуть у 2022 році

Раніше писав про мороз наближається: синоптики прогнозують різке похолодання до кінця тижня