"Правами керую я!": вчителька-антиковідниця прямо на уроці дала відсіч поліції-школярі все зняли на камеру

У містечку Олександрія на урок до школи прийшли поліцейські і почали вимагати від вчительки, яка виступила проти вакцинації, покинути клас. Відомо, що жінку відсторонили від роботи через відсутність щеплення проти коронавірусу Covid-19.

Жінка в свою чергу гостям в погонах заявила, що нікуди не піде.

Копи і вчителька, скріншот: Facebook
Копи і вчителька, скріншот: Facebook

У Vodafone підвищили ціни на послуги: скільки українцям доведеться викласти за дзвінки

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В Україні одні з найдешевших цін у світі на мобільний зв'язок, проте багато громадян все ж скаржаться на високі ціни. І до того ж, Vodafone повідомив про чергове підвищення тарифів.

Варто відзначити, що подорожчання на послуги було більше року тому. Ця процедура планова, адже ціни ростуть на все, зарплата зростає. Також причиною є недофінансування українського ринку. Як стверджує компанія, розвиток покриття 4G теж зажадало багато інвестицій.

Водафон, фото: сайт компанії
Водафон, фото: сайт компанії

Постарілий Віктор Павлік на байку заявив про нестримні бажання: "Дай мені"

Відомий український виконавець і молодий батько Віктор Павлік, який виховує маленького сина з Катериною Репяховою, представив свій новий трек "Дай мені".

У своїй новій пісні Віктор Павлік заспівав про те, що відчуває Нестримні бажання і дуже хоче казки в житті. Тому він просить дати йому все те, що він хоче, бути завжди поруч і не відпускати його.

Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik
Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik

Українці залишилися без тепла: слуги народу пояснили, хто і чому може мерзнути взимку

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв розповів, що в Києві вже повністю розгорнули роботу централізованої системи теплопостачання. Однак на сьогоднішній день в столиці залишаються окремі житлові будинки, де не підключено тепло.

Зараз будинки без опалення умовно можна розділити на дві категорії. Перші це будинки ОСББ, ЖБК та інші, де прийнято рішення відстрочити підключення з метою економії. І другі-будинки, що мають власні котельні, обслуговуючі приватні компанії, і зараз йде процес отримання газу.

Опалення. Фото: liga.net.
Опалення. Фото: liga.net.
Опалення. Фото: liga.net.

Донька Олі Полякової Маша показала, як насправді виглядає її тато

Маша встигла здійснити свій план - зняти відео разом з татом.

Про це стало відомо завдяки новому ролику Маші Полякової в мережі TikTok.

"Муд мій батя...",- коротко написала Маша на самому відео, а на тлі можна почути жартівливу "пастку", спеціально для TikTok. Суть в тому, що голос за кадром запитує, як би людина просила про допомогу, якби у нього були відсутні різні органи сприйняття. В самому кінці Маша написала, що тато так і не зрозумів жарт.

Публікація Маші Полякової, скріншот: TikTok
Публікація Маші Полякової, скріншот: TikTok