Другий тиждень листопада поступово добігає кінця. Час летить неймовірно швидко, не встигнемо ми озирнутися, як вже будемо відзначати Новий Рік.

Українців все ж зустріли неймовірні холоди, які закріпляться на найближчі місяці, без шансу на потепління. Шапки, зимові куртки, вовняні шкарпетки і черевики - наші найкращі друзі на ці часи, щоб не захворіти і бути "огірочком".

Українці, фото знай.иа
Українці, фото знай.иа

Температура стрімко опускається до нуля, а відомий синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на неділю і вихідні, в цілому.

"В Україні в цілому синоптична ситуація буде подібною-антициклон зумовить протягом суботи-неділі суху погоду. Температура повітря коливатиметься вдень у межах +4, +9 градусів, у південній частині та у західних областях +6, +12 градусів. З 15-го листопада, з понеділка, в більшості областей України очікується похолодання. Підготуйтеся!", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У неділю, 14 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +4℃...+11℃ вдень і -4℃ ...+6℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям східних регіонів, найтепліше - в Криму і в Херсонській області. Вітер на рівні 3-8 метрів в секунду (південного і південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько + 6℃ ...+8℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Прогноз погоди на 14 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 14 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, погода 13 листопада передасть українцям прощальну звісточку від теплої осені

Як повідомляв Знай.ua, морози до -6: на Львівщину прийде зима, прогноз погоди на тиждень

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання