Вісім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 13 листопада.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти все ще ігнорують раніше досягнуті домовленості про повне і всеосяжне припинення вогню на Донбасі.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Вони атакували позиції воїнів ЗСУ біля населених пунктів Зайцеве, Попасна, Новоолександрівка, Новотроїцьке, Новогуланське та Широкине. І використовували при цьому гранатомети різних систем (станкові і т.д.), міномети калібру 120 мм, великокаліберні кулемети, артилерія калібру 122 мм і стрілецьку зброю.

"В результаті підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців отримали поранення, несумісні з життям. Один воїн отримав вогнепальне поранення. Йому надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний", - йдеться в повідомленні. ООС

У мережі є і фото автомобіля, від якого практично нічого не залишилося після вибуху.

Скріншот: Facebook
Скріншот: Facebook

Рідним і близьким загиблих висловлено щирі співчуття. Українським захисником довелося відкрити вогонь у відповідь, щоб змусити противника припинити обстріли. Станом на сьогоднішній ранок, путінські окупанти вже один раз порушили тишу зі станкових протитанкових гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, герой Донбасу відверто розповів про свій перший смертельний постріл: "Ти його, або він тебе"

Як повідомляв "Знай.ua", СБУ затримали шпигунів на продажу військових розробок у Східну Азію: українця підозрюють у зраді Батьківщині

Знай.ua писав, Україна використовувала на Донбасі безпілотники з кількох причин,- Олег Стариков