Такий собі Стас Аскет з'явився на Youtube 24 лютого 2019 року і з того моменту на його канал підписалося понад 350 тисяч осіб.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЙого відео збирають сотні тисяч переглядів, а показує він в них приготування різних страв зі всіляких продуктів, які знаходяться в не найкращому стані. Цього разу хлопець з України зайнявся пивною окрошкою з б/у печінки і м'яса.
"Переміщаємося в часі і потрапляємо в спекотне літо, де балом править Сонце. Приготував справжнісіньку літню страву - окрошку, але не класичну, а з нотками осіннього настрою", - написано в описі до ролика.
Спочатку він заливає величезний таз з редькою і редискою водою. Потім він взяв десять яєць і Залив їх водою. Після цього він перекусив і показав, що встиг зробити на момент паузи у відео. Він почистив картоплю і показав ту саму б/у печінку, з якої і зібрався готувати. Хлопець залив її водою, щоб позбутися від слизу, який утворився протягом декількох днів. Картопля і печінка вирушили на плиту варитися.
Печінка під час варіння розвалилася, тому автор задумався над тим - як же він буде її розрізати. Потім він доварив картоплю і взявся за м'ясо невідомого походження. Порізав його на дрібні шматочки, що зробив і з картоплею, і з редькою, і з іншими продуктами. У величезну тару він помістив спочатку редиску, потім редьку, картоплю, яйця, печінку і підсмажене м'ясо на сковороді. На таку велику кількість інгредієнтів у автора пішло 14 банок пива, 7 літрів.
Нагадаємо, зелене пюре з горошку і шпинату від Володимира Ярославського: як приготувати гарний і смачний гарнір
Як повідомляв "Знай.ua", пікантний морквяний рулет з часничком від Руслани Писанки: 20 хвилин і гості будуть молитися на ваші руки
Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив секрет справжньої котлети по-київськи: "Руки в яйцях"